Libnet.ro
UNICEF

22:00

De-a rasu` plansu`! O icoana facatoare de minuni, plimbata prin Focsani ca leac in plina pandemie

Playtech Playtech,
De-a rasu` plansu`! O icoana facatoare de minuni, plimbata prin Focsani ca leac in plina pandemie

Romania trece in aceste zile prin momente grele, la fel si restul lumii, si nu de multe ori omenirea a incercat sa gaseasca rezolvarea unor astfel de situatii prin credinta sau chiar prin diferite subterfugii mistice si religioase. De-a rasu` plansu`! O icoana facatoare de minuni, plimbata prin Focsani ca leac in plina pandemie Toata . continuă pe Playtech

Apelul autoritatilor la izolare, ignorat total in Focsani: Icoana Facatoare de Minuni, plimbata prin oras. Mai multi oameni s-au strans sa atinga masina (VIDEO)

In Romania a fost decretata stare de urgenta din cauza noului coronavirus, iar autoritatile fac apeluri repetate la populatie sa ramana in case si sa evite pe cat posibil contactele sociale, pentru a.

VIDEO Coronavirusul, combatut la Focsani cu o procesiune religioasa. Cum a fost plimbata cu masina Icoana Facatoare de Minuni de la Dalhauti

Evenimentul religios a avut aprobarea Arhiepiscopiei Buzaului si Vrancei, care in aceasta perioada a adoptat o serie de masuri pentru prevenirea virusului chinezesc.

Procesiune religioasa la Focsani: Icoana Facatoare de Minuni de la Dalhauti, plimbata prin oras VIDEO

Icoana Facatoare de Minuni de la Dalhauti a strabatut sambata bulevardul principal din Focsani si s-a oprit pentru scurte momente in dreptul bisericilor aflate la strada iar mai multi credinciosi atingeau icoana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )